Bieber dhe Selena, vlerësues në Idol?

Justin Bieber dhe Selena Gomez mund të jenë vlerësuesit e ri të spektaklit “American Idol”, shkruajnë mediat amerikane.

Burime të afërta me spektaklin kanë thënë se producentët janë duke menduar t’i largojnë disa prej anëtarëve të jurisë për të sjellë emra të rinj, mbase disa prej më të famshmëve të momentit.
“Ka qenë një sezon pa gjallëri për Idol dhe çdokush i përfshirë në shou është mirë i vetëdijshëm nga kjo, andaj kjo është se pse producentët janë duke punuar si të marrë në kërkimin e emrave të mëdhenj për sezonin 14”.
“Ka më shumë dramë prapa skenave se sa në vetë skenën e shout, dhe kjo është ajo pse ka një ristrukturim të madh të punës”, ka thënë burimi.