Skandal në "Britain’s Got Talent": Anëtari i jurisë i puth prapanicën koleges tij (VIDEO)

E gjithë ngjarja ndodhi në talen show-in "Britains got talent", kur në skenë doli kandidatja "penzionere", 71-vjeçarja Kelly Fox e cila performoi këngën "Kiss my ass".
Gjatë performancës, pjestarja nga juria Amanda Holden ia afroi prapanicën anëtarit kryesor të jurisë, Simon Cowell, për t'ia puthur. Simon nuk hezitoi dhe e puthi në prapanicë.
Simon pyeti Amandën, "Putha prapanicën tënëd. A të pëlqeu?"
"Ishte hera e parë", iu përgjigj Amanda duke qeshur