Bleona Qereti aktron përkrah Steven Seagal, në rol flet edhe shqip


Edhe pse është një rol shumë modest, këngëtarja shqiptare Bleona Qereti, e cila prej kohësh po tenton të bëjë karrierë në SHBA, e ka provuar veten si aktore në serialin amerikan televiziv “True Justice”.
Në këtë serial roli kryesor i takon legjendës së aksionit, Steven Seagal nfdërsa Bleona ka aktruar në serinë me titull “Violence of Action” dhe ka rolin e një një fallxhoreje. 33-vjeçarja e shfrytëzon rastin të flasë edhe pak shqip në ëtë serial I cili është I ndërtuar me episode që për nga tematika i ngjajnë filmave të veçantë.
Shiko Filmin: