Blero- Rita Orës: Ke një…


Ai është i këndshem, e takova sot dhe bija ime është fanse e madhe sikur të gjithë ne shqiptarët”. Rita Ora, ke një baba të mrekullueshëm, i është drejtuar Blero Ritës në Twitter pas një takimi që këngëtari ka pasur në Londër me babain e këngëtares Rita Ora.