Elena jasht shtepise me shoqerine e saj e njejte si ne BB6,pa te mbathura… (foto)

Elena me Shoqërine e saj, por shikoni se çfarë pjese Intime i ka dale jashte… Kjo eshte nje femer qe nuk e vret mendjen ca thone te tjeret ajo do vetem te ndjehet mire vete dhe ti beje gjera ashtu sic ajo ka qef…
Prandaj nuk ka asgje per tu habitur me elenen ne shtepin e BB6.
Shiko Videon