E tmerrshme !!.. Neper rruget e Tajlandes me shume femra te zhveshura sesa normale ..(Video)

Kjo foto eshte shkrepur ne nje qytet te Tajlandes. Me shume femra te zhveshura sesa te veshura kjo eshte jeta e nates ne Tajlande ku femrat jane te shumta ne numer dhe bejne sfide per te zene meshkuj te cilet paguajne qe te rrine me to neper clube dhe neper motele te ndryshme. Shumica prej tyre mbajne veten dhe familjen me kete pune dhe duhet thene qe eshte nje pune goxha e perhapur


Shiko Videon