Rita ORA: Do të zhveshëm para fansave nese…


Këngëtarja me origjin nga Kosova, Rita ORA ka pranuar se do të zhvishej para fansave nëse ata do të “ndizeshin” nga këngët e saj.

Krijuesja e hitit “RIP”, 22 vjeçarja ORA, citohet të ketë thënë se “nëse fansat ndizen, do të ndizet edhe ajo”.
“Turmat dinë si të zhveshën dhe unë e dua këtë. Ndoshta do të më bënte edhe të qetësohesha dhe të pushoja pak”, citohet të ketë thënë Rita nga Daily StarPer me shume ndiqni me poshte.