Super gjoks apo super vithe?

E kuptuat fare mirë se cila është në qendër të vëmendjes këto kohë dhe po e shijon famën në maksimum. Kim Kardashian është femra në foto, gjoksi i të cilës është gati të “shpërthejë”. Tashmë që ajo po rrihet me vaj e me uthull në botën e show bizit, jo pa qëllim e ka zgjedhur këtë fustan me dekolte të thellë. Edhe nga mbrapa duken qarte vithet e saj teper terheqese. Super gjoks apo super vithe? Kim Kardashian duket qarte qe eshte me e perfolura ne media. Ajo gjithmone e me shume e terheq vemendjen me sharmin e saj te parezishtueshem.