Cristiano Ronaldo i iku policisë me nje shpejtesi marramendese me Lambon e tij..(Video)

Cristiano Ronaldo ka "fluturuar"
në njërqn nga rrugët e Madridit.
Ylli portugez ishte me veturën e
 tij të dashur, Lamboghinin duke
 tejkaluar me të të gjitha rregullat
dhe normat e vozitjes. Ronaldo
thuhet se ka qenë në një shpejtësi aq të
 madhe me veturën e tij
sa që nuk ka mundur ti
ndalet as policisë.
Guardia Civil thuhet se i
është vënë prapa Ronaldos i
 cili e ka pranuar se nuk
ka mundur veturën për shkak të shpejtësisë.
 Ronaldo pritet të dënohet nga policia
spanjolle pasi ka shkelur rregullat në komunikacion.

Ndiqni me poe shtet vie don  ku Ronaldo fluturon me Lambon e tij.