Elena e BB6 ekzagjeron , serisht pa breke (FOTO)

Perseri Elena BB6 eshte shfaqur pa te mbathura .
Kesajt rradhe drejtuesit e Big Brother Albania 6 kane vendosur ti dergojne konturentes 1 zarf te zi.
Ne brendesi te zarfit Elenes i jane sqaruar rregullat e realityshow-ut dhe ne rast perseritje te ketij veprimi ajo mund te perjashtohet nga Big Brother Albania 6