Njihuni me “gruan vampire” që pi 36 litra gjak në javë!Quhet Michelle, është 29 vjeç, me profesion artiste tatuazhesh dhe në 10 vitet e fundit ka pirë aq shumë gjak sa për të mbushur plot 23 vaska, duke përfshirë gjakun e njeriut 1 herë në javë.
Tërheqjen e saj të çuditshme ajo e ka ndarë me shikuesit e programit TLC, ndërsa ka treguar se si e shuan etjen për gjak çdo javë.