Për pak sa nuk u mbyt në një llogaçe (Video)

Një mashkull kishte dëshirë që ta shohë se sa i thellë është një pellg i krijuar në një parking të një supermarketi në SHBA dhe për pak sa nuk u mbyt në të.
Videoja e lansuar në YouTube para disa ditësh (9 mars) shfaq mashkullin teksa përgatitet ta mësojë thellësinë e llogaçes dhe për befasinë e tij ai depërton i tëri në ujë.
Deri më tash videoja është shikuar më shumë se 1.5 milion herë
Shiko Videon